141-0.JPG

Обери
благодійність!

Наша місія

Благодійна організація «Фундація Духовного Відродження» заснована митрополитом Львівським Ігорем у 2013 році є окремою складовою у структурі Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви місією якої є підтримувати та розвивати соціальне служіння Церкви.

Стати благодійником
arrow&v
arrow&v

Дякуємо, що заповнили форму. Ми сконтактуємо з Вами, щоб ви стали нашим благодійником.

Наш приклад соціального підприємництва.

семінарія.jpg

Близько 3 млн. гривень залучено в

рамках Стипендіальної програми для

Львівської духовної семінарії Святого Духа

1
2345

Наші цінності

1. Бог є основа!

В прийнятті рішень, які стосуються діяльності ми керуємося Божими заповідями і наукою Католицької Церкви. Нашою основою є Бог тому, у співпраці з різними організаціями та людьми, ми це декларуємо та шукаємо спільні цінності в досягненні мети.

2. ПРОФЕСІЙНІСТЬ

Працівник розвиває свої компетенції через самоосвіту, аналіз своєї діяльності та участь у навчальних програмах. На початку року кожен працівник узгоджує зі своїм безпосереднім керівником цілі на рік, а наприкінці року відбувається перевірка зробленого та виконаного.

3. ВІДКРИТІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ

Ми відкрито інформуємо про діяльність БО “Фундація Духовного Відродження”. Також щоквартально звітуємо перед керівництвом, жертводавцями, та командою і даємо їм можливість оцінити ефективність нашої діяльності. Ми керуємося принципом прозорості і відкритості.

4. СУСПІЛЬНА АКТИВНІСТЬ

Це нагода інформувати про християнський світогляд, викорінювати кліше та стереотипи про Церкву. Одне з наших завдань - бути дієвими у громаді та для громади.

як ми працюємо?

Як ми це робимо?

Використовуємо різноманітні інструменти фандрейзингу та промоції для успішної організації соціальних проектів.

що ми робимо?

Реалізовуємо програми розвитку та підтримки проектів соціального служіння Церкви та громади заради вирішення актуальних соціальних проблем.

Хто ми?

Благодійна організація, основною діяльністю якої є  фандейзинг та промоція, яка об’єднює благодійників і шукає ресурси для реалізації соціальних проектів.

Для кого ми працюємо?

Комісії, реферантури в структурі Львівської Архиєпархії та інші  організації, які працюють з цілльовими групами та суспільними викликами і звертаються до нас з конкретними ініціативами та ідеями. 

Цільові групи та 
суспільні виклики

Комісії, реферантури в структурі Львівської Архиєпархії та інші  організації, які працюють з цілльовими групами та суспільними викликами і звертаються до нас з конкретними ініціативами та ідеями.