ROCKOKO на святі "В гостях у Василя та Маланки"

ROCKOKO Rockoko Official – ще один український інструментальний музичний гурт, на святі В гостях у Василя та Маланки!!!

Гурт створений у 2012 році, трьома музикантами: Михайло Романишин (Michael Romanyshyn) (скрипаль, композитор), Володимиром Котляровим (віолончеліст, композитор) та Ігорем Проциком (віолончеліст).

ROCKOKO відносить себе до жанру Symphonic Rock та Symphotronica. В різноманітності звучання колективу можна почути такі жарни як Acoustic, Pop, Dance, Jazz, Funk, Drum & Bass, Metal тощо. ROCKOKO – унікальний проект, суміш драйву і креативу. Потужний інструментальний гурт, напрямок музики якого не підпадає певному визначенню.

ROCKOKO пропагує сучасну інструментальну музику на класичних струнних інструментах. Як і у власних аранжуваннях відомих композицій, так і в авторських творах відсутність вокалу піднімає значення музичного мотиву на якісно новий рівень сприйняття. Ще однією метою колективу є популяризація української культури в світі.

Квитки на родинне благодійне свято В гостях у Василя та Маланки можна придбати за номером - тел. 067 67 90 207 а також на Gastroli.ua за посиланням https://gastroli.ua/ev…/v-gostyah-u-vasilya-ta-malanki-14-01



Останні пости

Дивитися всі