Благодійний бенкет «Різдвяна просфора»



Одним із найважливіших завдань БО «Фундація Духовного Відродження» є підтримка та розвиток католицької освіти, завдяки чому ми намагаємося допомагати Церкві бути відкритою та відповідати на найактуальніші виклики суспільства. Благодійний бенкет «Різдвяна просфора» є вже щорічним заходом, який покликаний зібрати разом благодійників, які долучилися до проекту Стипендіальної програми, створити можливість особистого знайомства із семінаристами та побачити результати їхньої праці в харитативній, місійній, пасторальній ділянках та досягненнях в освіті, щоб переконатися в тому, що їхнє рішення підтримати майбутнього священика є правильним.

За 2019-20 роки за допомоги Стипендіальної програми вдалося підтримати 31 студента: «31 – цифра невелика, але якщо задуматися, є 31 парафія, як мінімум, у майбутньому. І 31 парафія – це є багато людей. І підтримуючи, всього 1 семінариста, ми підтримуємо цілу парафію. Тому від команди Фундації, я би хотів подякувати за Вашу відкритість, Вашу відкритість, на ті проекти, які ми Вам пропонуємо. Особливо на ту Стипеніальну програму, над якою ми з Вами працювали, працюємо і впевнений, що будемо успішно працювати» (директор Фундації дн. Ігор Колбасюк).

Цього року, під час благодійного бенкету «Різдвяна просфора» було залучено 606 500 грн. на стипендії для студентів на 2020-21 навчальні роки. Щиро дякуємо всім благодійникам та жертводавцям, які долучилися до цього проекту і підтримують виховання майбутніх священиків.




Останні пости

Дивитися всі