Завершення навчання жестової мови

Оновлено: 14 черв. 2019


10 червня 2019 відбулися звершальні лекції жестової мови у рамках проекту "Почуй Мене" для працівників медичних структур, зокрема Шпиталю Митрополита Андрея та соціальних працівників м. Львова. Цьому передувало також завершення навчання для працівників охоронних структур, зокрема працівників патруальної поліції.

Метою проекту “Почуй мене” стало бажання полегшити щоденні виклики нечуючих, формувати у громади міста Львова свідомість взаємоповаги та розуміння людей з вадами слуху.

За час реалізації проекту було проведено круглий стіл з нечуючими, людьми, які працюють з ними, сурдоперекладачами, представниками міської влади, управління поліції Львівської області, управління охорони здоров’я та працівниками швидше згаданого Шпиталю.

Рівно ж, запущено соціальну рекламу у м. Львові на місяць липень 2019, із 10 визначеними знаками мови жестів заради інформувння громадян та мешканців нашого міста про особливості мови нечуючих, а також спроектовано буклети із тією ж тематикою.

Хотіли б додати, що реалізація даного проекту стала можливою завдяки підтримки Інститу Лідерства та Управління УКУ та Фундації Чарльза Мотта.