Родинне благодійне свято "В гостях у Василя та Маланки" відбулося!!!

Свято "В гостях у Василя та Маланки" стало вже традійним заходом для БО "Фундація Духовного Відродження", адже вже багато років поспіль це свято є доброю нагодою для львів'ян та гостей міста зібратися у великому родинному колі для святкування "Старого Нового року" та відчути спражній дух різдвяного часу. Це свято спільної коляди, атмосфери добра та радості, українських традицій, етно/фольк музики, а найголовніше - духовних цінностей, без яких неможливо уявити справнього християнина.

Кожного року проведення свята "В гостях у Василя та Маланки" має певні благодійні цілі, навколо яких об'єднується безліч небайдужих людей, які своєю працею, сприянням та благодійною допомогою роблять все, щоб свято і благодійні цілі були реалізовані. Таке натхнення до спільної праці та прагнення досягнути мети творить справжню спільноту об'єднану спільною ідеєю.

Цього року наше свято об'єднало спільною ідеєю: - 30 організаторів - близько 100 волонтерів - 260 гостей - 70 дітей весело та цікаво проводили свій час на дитячій програмі, яку було організовано Агенція з організації дитячих свят "Коза Дереза" - близько 100 людей були представлені серед гуртів, хорів та виконавців: хор "Теотокос" Theotokos Chamber Choir, Соломія Чубай та гурт Джалапіта, Інструментальний музичний гурт Rockoko Official, Orchestra of LSS Оркестр Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, Aрт фольк гурт Troye Zillia, хор Cantores Dei, ДРИҐ - Традиційні танці та співи у Львові. - близько 50 партнерів - наших ведучих - Олег Пригода та Таня Шелельо Та багатьох інших небайдужий людей без яких це свято не змогло б відбутися.

Велика подяка для всіх, хто взяв участь у цьому святі!!! Творіть добро і нехай воно завжди повертається до Вас сторицею!!!







Останні пости

Дивитися всі